You are currently viewing Les 5 sèries més prometedores de la setmana

Les 5 sèries més prometedores de la setmana

Per Toni de la Torre

Busques sèrie nova? Aquestes són les estrenes més destacades previstes per aquesta setmana:

Exit

De què va? Sobre quatre empresaris de molt d'èxit que porten una vida d'excessos que no sembla tenir aturador, ni moral, ni ètic, ni econòmic, per suposat. Compren pràcticament tot el que poden comprar i viuen experiències extremes amb l'objectiu de trobar algun tipus de satisfacció vital. Basada en testimonis reals, aquesta sèrie noruega va ser un fenomen al seu país i aquest dimarts estrena la 2a temporada.
Gènere: 
Comèdia.
On? Filmin
Quan? Dimarts 2 de juny.

Veure fitxa

Loki

De què va? Tom Hiddelston torna a interpretat a Loki, ara com a protagonista de la seva pròpia sèrie, situada en l'univers de Marvel just després d'Avengers: Endgame. De fet, la sèrie comença amb les conseqüències que el personatge ha d'afrontar pel que va a fer al darrer film de la franquícia. Se li ofereixen dues opcions i en tria una que el durà a viatjar en el temps i alterar la història de la humanitat episodi a episodi.
Gènere: Superherois
On? Disney+
Quan? Dimecres 9 de juny.

Lupin

De què va? Reprèn la primera temporada, que va acabar amb un cliffhanger i ens retrobem amb Assane Diop, el lladre de guant blanc inspirat per la lectura de les aventures d'Arsène Lupin. Als nous episodis les situacions en què es troba el personatge van més al límit i acusa problemes de versemblança greus. L'actor Omar Sy intenta adaptar-se al to més dramàtic de la sèrie i als giravolts que fa la història.
Gènere: Misteri
On? Netflix
Quan? Divendres 11 de juny.

Todo va a ir bien

De què va? Nova sèrie del creador i actor Paul Thomas (Please Like Me), sobre un noi australià al voltant dels vint anys, gay i una mica neuròtic, visita el seu pare, que és americà i viu als Estats Units. Durant la visita descobreix que el pare té una malaltia terminal i que morirà aviat, i que vol que ell esdevingui el guardià legal de les seves dues germanastres adolescents, una de les quals és autista.
Gènere: Comèdia
On? Movistar+
Quan? Divendres 11 de juny.

Betty

De què va? Un grup d'amigues skaters intenta obrir-se pas en aquest món, dominat per homes. A través d'aquest esport, la sèrie fa un retrat de la generació Z amb la ciutat de Nova York de fons (que és, de fet, l'únic escenari de la sèrie, ja que no s'ha filmat en interiors). La sèrie, que està basada en la pel·lícula homònima, no ha estat un èxit per HBO però l'ha renovat per una segona temporada que s'estrena aquest dissabte.
Gènere: Comèdia
On? HBO
Quan? Dissabte 12 de juny.

Deixa un comentari