You are currently viewing <span>PER ROCÍO CARRASCO</span> Forta discussió entre Gloria Camila i Belén Ro a 'Supervivientes': "Si no fossis tan 'llepaculs'…"
Belén Ro I Gloria Camila a 'Supervivientes 2021' (Tele 5)

PER ROCÍO CARRASCO Forta discussió entre Gloria Camila i Belén Ro a 'Supervivientes': "Si no fossis tan 'llepaculs'…"

La italiana Valeria Marini va ser expulsada definitivament i una prova de recompensa pot canviar la trajectòria del concurs

Per David Montufo

La vuitena entrega de 'Conexión Honduras' es va imposar aquest dilluns a la nit, amb un 18,2% de quota de pantalla i 227.000 espectadors. El programa presentat per Jordi González va comptar amb la presència de Sandra Pica a plató, després d'haver filtrat suposadament informació als concursants i va viure una intensa discussió entre Gloria Camila i Belén Rodríguez. L'audiència va expulsar definitivament a la model italiana Valeria Marini.

Olga Moreno immune i Melyssa nominada

Com és habitual a 'Conexión Honduras', sempre es fan proves de recompensa, però aquest dilluns Lara Álvarez va sorprendre als concursants amb un clàssic. La presentadora va explicar que, a part de diverses recompenses alimentàries, també hi hauria sorpreses, que van ser: una nominació directa, un immune i un aïllat al mig del mar. Els concursants van haver de desterrar unes pedres a la sorra que cadascuna tenia un número i cada número una missió.

Les primeres recompenses van pujar els ànims als concursants, com la trucada a la seva mare que va guanyar Alejandro Albalá, o els aliments que van aconseguir Tom, Omar i Carlos Alba. Però sens dubte, la millor recompensa va ser per Olga Moreno, que va aconseguir la immunitat per a les properes nominacions i, per tant, s'assegura la plaça com a concursant una setmana més. Els pitjors parats van ser Gianmarco i Sylvia Pantoja, que s'hauran d'encarregar de determinades tasques a l'illa del Pirata Morgan. Lara Sajén haurà de quedar-se a una plataforma al mig del mar durant uns dies sent atesa pels seus companys, i Melyssa, que va rebre el pitjor dels càstigs, tindrà una nominació directa aquest dijous.

Aquest joc no va agradar a molts dels espectadors, ja que Olga Moreno mai acaba sortint nominada i, aquest cop, tindrà la immunitat directa, que farà impossible que surti nominada a les properes nominacions, aquest dijous a la gala presentada per Jorge Javier Vázquez.

Valeria expulsada, i Lola i Palito indestructibles

L'audiència va decidir, un cop més, mantenir el tàndem format per Palito Dominguín i Lola a 'Playa Destierro', expulsant definitivament a Valeria Marini. Sembla que la parella formada per Palito i Lola és indestructible, ja que acumulen cinc companys expulsats a l'esquena.

Tot i l'admiració dels teleespectadors per Valeria Marini, finalment van decidir que fos l'expulsada, després de més de 50 dies de concurs. Tres dies més tard d'arribar a 'Playa Destierro' i conviure amb Lola i Palito, amb alguna discussió inclosa, Valeria es va acomiadar amb la felicitat que li caracteritza: "Gràcies a tots! Me'n vaig superfeliç", amb una audiència que va apludir el seu concurs i la seva actitud a través de les xarxes socials.

Sandra Pica, acusada de filtrar informació

L'ex de Tom Brusse va anar al plató de 'Conexión Honduras' després de ser acusada de filtrar informació als concursants. des de fa uns dies que, misteriosament, els concursants coneixen l'existència de 'Playa Destierro' i que, en ella, es troben Lola i Palito. Com que els concursants només han tingut contacte amb Sandra Pica, totes les sospites se centren en ella. Malgrat això, ella continua negant haver revelat cap secret, conscientment, als concursants.

El Maestro Joao, present a plató i amic de la parella, va assegurar sentir-se enfadat amb Sandra Pica: "Vull ser honest amb el programa, estic superenfadat amb la Sandra. M'ha enganyat". El defensor de Tom Brusse no es va tallar ni un pel al parlar de les intencions de Sandra: "Em vas enganyar, em vas mentir perquè jo t'he donat moltíssim suport. No he parlat en un plató podent haver-ho fet, i tu l'has deixat als peus dels cavalls. Has anat amb un propòsit diferent del què em vas dir a mi. Em vas dir que no el deixaries".

Sandra va respondre a Joao que ella no ho havia fet amb mala intenció, i que només s'havia fixat en una altra persona. A aquestes paraules, el maestro li va insistir: "Has estat la seva detractora. Li has fet emocionalment el pitjor que podies". A aquestes paraules, Sandra va defensar-se dient que s'havia esperat a no tenir parella, però la incomprensió per part de la majoria dels presents a plató va ser evident.

Enfrontament entre Gloria Camila i Belén Rodríguez

Com ja és habitual a aquesta edició, la tensió entre Belén Rodríguez i els defensors d'Olga Moreno va estar present al programa. Gloria Camila es va anticipar a les paraules de Belén Ro, donant per fet que la criticaria després d'haver emès un vídeo on la dona d'Antonio David tornava a parlar, com ja és habitual, dels seus "nens". Gloria Camila va encendre foc, perdent els papers contra Belén Rodríguez, que li va dir: "Olga està mentint, i a fora sabem la veritat. Si tu no ho has vist, no és el meu problema…". La tieta de Rocío Flores va respondre-li: "Olga se n'ha anat amb una situació bastant difícil fora. A cadascú li fa mal la seva, i cal entendre que a ella li fa mal el seu marit i els seus nens, perquè així els porta criant tota la seva vida, encara que ella no sigui la seva mare i sàpiga qui ho és. Cal tenir més sensibilitat". Després de llançar una fletxa contra Belén Ro, aquesta li va contestar, per al·lusions: "Si et posessis al lloc de la teva germana, potser alguna gent t'entendria…".

Va ser aquí quan Gloria Camila va perdre els papers i va respondre a Belén Ro: "I si no fossis una 'llepaculs', també…". En aquest moment, Belén es va indignar, davant l'atenta mirada dels col·laboradors i defensors: "En la vida us he faltat el respecte. No consentiré que tu ni ningú em falti el respecte en un plató. Si no tens arguments per a defensar a Olga, no et dirigeixis a mi, però a mi no m'insultis. Olga està basant el seu concurs en el victimisme i en Rocío Carrasco. Ara, des que Sandra ha anat a veure'ls, se'n recorda de la seva filla de 8 anys. Diu que no va fer una exclusiva fins als 19 anys del seu matrimoni… és mentida, perquè ha fet molts falsos robats".

Gloria Camila va defensar-se dient que Belén Ro portava atacant a Olga tot el concurs i que ella l'havia insultat abans, fet que va fer que Jordi González saltés per dir-li que en cap moment ho havia fet. La resposta de Belén va ser clara: "M'has demanat que tingui sensibilitat amb Olga i jo t'he demanat que també tinguis sensibilitat amb l'altra part que, a més, casualment, és la teva germana".

Deixa un comentari