<span>MÉS ENTRETENIMENT</span> Atresmedia adaptarà el concurs internacional 'Lego Masters'
'Lego Masters' (Atresmedia)

MÉS ENTRETENIMENT Atresmedia adaptarà el concurs internacional 'Lego Masters'

El format ja ha estat adaptat amb un gran èxit en nombrosos països com els EUA, Alemanya, Holanda, França, Austràlia o el Regne Unit

Atresmedia continua la seva aposta per adaptar els grans formats d'èxit internacional. A la llarga llista de programes que s'emeten en l'actualitat i que arribaran pròximament al grup, ara se suma 'Lego Masters'. El grup ha anunciat aquest dijous que adaptarà aquest format que està donant la volta al món i que està sent un èxit d'audiència. 'Lego Masters' és un dels formats internacionals més adaptats en aquests dos últims anys al costat de 'Mask Singer' i 'I Ca See Your Voice' ('Veo cómo cantas'), també adaptats per Atresmedia. La versió espanyola del format estarà produïda per la productora de 'Masterchef', Shine Ibèria.

La maquinària ja s'ha posat en marxa i s'ha obert el càsting perquè els experts en construccions Lego es puguin apuntar al programa amb l'objectiu de convertir-se en els pròxims mestres dels blocs de construcció més famosos del món.

En què consisteix 'Lego Masters'?

8 parelles d'aficionats als jocs de Lego s'enfronten entre sí en una sèrie de proves en les quals han d'executar ambicioses construccions amb les peces d'aquesta marca. Els protagonistes han de demostrar la seva habilitat i creativitat davant l'atenta mirada d'un jurat expert en Lego que decidirà qui continua en la competició.

Èxit internacional

'Lego Masters' ha aterrat amb un gran èxit en nombrosos països de tot el món. Als EUA, la cadena FOX va estrenar la setmana passada la segona temporada després d'haver estrenat el format l'any passat. El programa ja s'ha emès a les grans cadenes generalistes d'Europa. RTL (Alemanya), RTL4 (Holanda), M6 (França) i Channel 4 (el Regne Unit) han adaptat el format i preparen noves temporades després del seu bon resultat d'audiència. A Holanda fins i tot ja compta amb versions de famosos i de nens.

El programa també ha estat emès a Austràlia a través de la cadena Nine. El seu èxit d'audiència va ser tan gran que, després d'haver emès tres temporades, el programa ja ha estat renovat per una cinquena temporada.

Un concurs més a la llarga llista d'Atresmedia

'Lego Masters' entra a formar part de la llista de grans formats d'Atresmedia. Entre d'altres, 'Mask Singer', 'La Voz' o les pròximes estrenes 'Veo cómo cantas' i 'Family Feud: la batalla de los famosos'.

Però la llista de concursos i formats adaptats a nivell internacional, és molt més àmplia. 'Boom!, 'Ahora Caigo!', 'La ruleta de la suerte', 'Pasapalabra', 'El juego de los anillos' o 'Quién quiere ser millonario?', també formen part del calaix d'Antena 3. La darrera adquisició ha estat 'Drag Race', que es va estrenar fa poc a ATRESplayer.

Deixa un comentari