Trampa a 'Supervivientes' per afavorir a Olga?

Instant en què Olga toca l'aigua a 'Supervivientes'

Durant la prova de líder, la dona d'Antonio David va tocar clarament l'aigua i no va ser eliminada

La polèmica creix a 'Supervivientes'. Aquest dijous durant la gala del reality, els concursants van disputar la final del joc de líder. Es van enfrontar les dues semifinalistes de la prova, Melyssa i Olga, que van haver de competir a la dura 'Noria salvatge'. Les dues noies van aguantar uns minuts, fins que les voltes, cada vegada més ràpides, els van fer perdre les forces i Olga va deixar caure les cames. Un moment que va ser captat per les càmeres i que no van deixar cap dubte: la dona d'Antonio David havia tocat l'aigua. Tant va ser així que la pròpia presentadora Lara Álvarez va expressar un "Oooh!", que va reconduir als pocs segos com si res hagués passat. Potser una ordre per l'orellera?

Als pocs instants, Olga va aconseguir tornar-se a situar mentre que Melyssa no va poder, fins que va caure a l'aigua. Així doncs, l'actual parella d'Antonio David es va convertir en líder. Una situació que va produir una reacció d'indignació a les xarxes socials i la paraula "tongo" es va convertir en trending topic. Minuts abans de que Olga toqués l'aigua, molts espectadors, van apuntar a un altre moment, en que aquesta, estaria a punt de caure i l'organització va parar la roda per deixar-les resituar-se.

No va ser l'única sospita sobre la prova. Alguns espectadors van fixar-se també en els cops que Olga donava a Melyssa durant la prova i que en principi tampoc estarien permesos.

L'instant que no deixa lloc per al dubte és el moment en què la primera toca l'aigua, la reacció de la presentadora i com tot continua com si res. Tant és així, que alguns comentaris a les xarxes socials van arribar a demanar una explicació de l'organització convincent o deixarien de veure l'edició, a més de demanar un boicot d'anunciants.

ETIQUETES:

Deixa un comentari