Tot sobre 'Drage Race Spain' que arriba el 30 de maig a Atresplayer

Supremme de Luxe amb les 10 reines a 'Drag Race' (Atresplayer)

La plataforma ha presentat els detalls del famós concurs que busca a la millor drag queen de l'estat espanyol

Ha triomfat a molts països i és un dels formats més esperats per a molts espectadors. Es tracta de 'Drag Race España', la versió espanyola del talent de drag queens nord-americà 'RuPaul's Drag Race'. El 30 de maig, Atresplayer Premium, estrenarà la seva adaptació que estarà presentada per Supremme de Luxe i tindrà un jurat de luxe: Javier Ambrossi, Javier Calvo i Ana Locking.

Aquest dimarts s'ha fet la roda de premsa de presentació, amb els responsables del programa i de la cadena. Carmen Ferreiro, directora de continguts d'entreteniment d'Atresmedia, ha destacat que "hem trobat 10 autèntiques reines" per a un programa que "aporta novetat, diversitat, qualitat, humanitat..". Els responsables d'Atresplayer han avançat que aquest diumenge es podrà veure 'Meet the Queens', un programa especial per conèixer a les reines participants del programa.

Emilio Sánchez, responsable d'Atresmedia, ha explicat que tant l'especial del dia 23 de maig, com els 8 episodis del programa s'emetran cada diumenge a les 20h del vespre i fins aproximadament les 21h. Un cop emès cada episodi, es podran trobar en línia a la plataforma. Un cop acabi cada programa, han explicat que s'emetrà un espai titulat "Tras la carrera", presentat per Ana Locking, en que la reina eliminada comentarà la seva participació, els looks i el seu recorregut.

Supremme de Luxe, ha confessat durant la presentació estar "atacada, però amb moltes ganes". "Confiem que el resultat agradarà a la gent", ha afegit la presentadora. Javier Calvo, membre del jurat, ha revelat estar "enamorat" de les 10 reines, i Javier Ambrossi, ha explicat que l'emociona "que la gent s'enamori amb 10 drags".

Així és 'Drag Race España'

10 reines seran les que participaran en la primera edició del programa que buscarà a la millor drag queen de l'estat espanyol. Seran: Arantxa Castella-la Manxa, Carmen Farala, Dovima Nurmi, Drag Vulcano, Hugaceo Crujiente, Inti, Killer Queen, Pupi Poisson, Sagittaria i The Macarena. Supremme de Luxe, amb més de 20 anys de carrera al damunt dels escenaris, en serà la presentadora. Hi haurà un jurat fix format per Javier Calvo, Javier Ambrossi i la dissenyadora de moda Ana Locking i cada setmana hi anirà un convidat per ajudar-los a decidir.

'Drag Race España' buscarà a la millor drag a partir d'unes proves que hauran de superar per a no ser eliminades i aconseguir coronar-se com la guanyadora. Les 'drag queens' s'enfrontaran a sessions de fotos, balls, reptes artístics o actuacions musicals per a demostrar que són les millors en el seu camp. La prova final sempre consisteix en una gran passarel·la en la qual les participants mostren els seus millors 'looks'.
Les dues pitjors participants s'enfrontaran en un duel que consisteix a ser la millor fent 'lip sync' i la pitjor quedarà eliminada definitivament.

ETIQUETES:

Deixa un comentari