El xef Raül Balam es declara eurofan i imita a la Salomé al programa de Sardà

Raül Balam ballant a 'Obrim Fil', (RTVE)

El fill de Carme Ruscalleda va ballar la cançó 'Vivo Cantando' i va deixar meravellats als col·laboradors

El cuiner i fill de Carme Ruscalleda, Raül Balam, va ser un dels convidats de l'Obrim Fil' d'aquest dijous a La 1. El programa de Xavier Sardà, va parlar sobre Eurovisió a poques hores perquè se celebri la nova edició del festival des de Rotterdam. Balam, va demostrar ser un eurofan absolut i va explicar que l'any 2016 es va convertir en la Salomé. El cuiner va deixar amb la boca oberta a Sardà: "Jo em vaig comprar el vestit per internet i me'n vaig anar a una merceria per posar-me els serrels", va dir Balam.

No només el vestit, el xef també es va posar pestanyes postisses, es va allisar el cabell i es va fer les sabates". Unes sabates de tacó amb els serrells blaus que va dur a plató, que van deixar a la model Judit Mascó meravellada. Els col·laboradors van demanar al fill de Ruscalleda que volien veure ballar la cançó 'Vivo Cantando'. Balam no s'ho va pensar dues vegades i s'hi va posar.

Però la demostració de ball del xef no va quedar aquí. També va ballar les 'Ázucar Moreno' amb 'Bandido' i va revelar ser fan de la Toñi. Una situació que va acabar amb tots els col·laboradors ballant la cançó que les dues germanes van dur a Eurovisió.

Però Balam, també va revelar un secret que ni la seva mare coneixia. L'any de l'actuació de Rosa López, es va escapar del restaurant Sant Pau, per anar a veure-la cantar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari