El 'FAQS' punxa (11,7%) i el 'Deluxe' (17,1%) lidera la nit de dissabte

Moment de la conversa amb Sergi Sol ('FAQS', TV3)

Telecinco comença el mes de maig com la cadena més vista i guanya el divendres amb 'Got Talent', dissabte amb 'Sábado Deluxe' i diumenge amb 'Supervivientes'

Serà la fatiga per la pandèmia, el cansament per la falta de govern, o els convidats poc atractius per a l'audiència, però el cas és que el 'Preguntes Freqüents' de TV3, no passa pel seu millor moment. Aquest dissabte el programa de Cristina Puig va ser derrotat per 'Sábado Deluxe' de Jorge Javier Vázquez. L'espai de TV3, ni tant sols va arribar als 200.000 espectadors (196.000) i es va quedar amb un 11,7% de quota. El programa de Tele 5, en canvi, va liderar la nit amb un bon 17,1%. Els de Jorge Javier van seguir debatent el tema de Rocío Carrasco i van revelar nous detalls de les formes de Rocío Flores, amb un polígraf a Kiko Jiménez, exparella de Gloria Camila

L'espai de TV3, acostumava a donar bones xifres a la cadena i feia que fos la més vista de dissabte. Dissabte, però, Tele 5 es va imposar també en el total del dia (12,3%), igual que divendres (16%) amb la final de 'Got Talent', que va fer un gran 21,5% de quota i 387.000 espectadors.

El 'Preguntes Freqüents' d'aquest dissabte, va comptar amb el periodista Enric Juliana, el conseller Miquel Sàmper, un cara a cara entre el qui va ser cap de comunicació de José Montilla, Toni Bolaño i el cap de comunicació d'Oriol Junqueras, Sergi Sol i l'historiador i exdiputat d'En Comú Podem, Xavier Domènech, entre d'altres. Els tertulians periodistes van ser Neus Tomàs, Júlia Regué, Núria Orriols i Manel Manchón.

TV3 també perd el diumenge

La cadena pública no ha començat el mes de maig amb gaire bon peu. Diumenge dia 2, TV3 es va quedar amb un 10,7% i es va veure superada per Telecinco (13,3%). Telecinco va dominar al matí amb 'Socialité' (18,2%), a la tarda amb 'Viva la vida' (13,9%) i a la nit amb 'Supervivientes, Conexión Honduras' (15,6%). TV3 va mantenir en els espais més vistos del dia, les dues edicions del 'TN'. A la nit, el '30 Minuts' (11,7), es va veure superat pel debat del reality de famosos i per la sèrie turca 'Mi Hija' d'Antena 3 (13,0%).

ETIQUETES:

Comentaris ( 14 )

 1. Manel

  No m'estranyaria que La Cristina estes dirigida des de Waterloo. Puigdemont amb ella té un bon aparador.

  1. Marta

   vas despistat del tot.

 2. Manel

  La presentadora es creu que té molt rodatge, una prepotent, no fa les preguntes adecuades per o mullar.se ella, i a més tots són amigos i concidos. Mal guanyats els diners invertits a FAQS.
  .

 3. Cori

  Quina diferencia de quan ho presentava la Laura Rosel, era una senyora presentadora! , molt correcte i respetuosa!
  La Puig no m' agrada gens!
  Només es salva la Rahola, que amb el seu estil , distreu i potser fa augmentar audiencia!

 4. Pepi

  No m'estranya, TV3, cada dia més espanyolitzada, ha fa temps que no el miro, només ho faig quan surt la Pilar Rahola, tot i que no m'agrada aquest nou format de debat que fan, m'agrada més quan parla sola

 5. Lluigi

  Va ser veure els entrevistats i canviar de canal. Tots eren peixos bullits transmissors de toxicitat dels seus amos. Vecorreydiles.

 6. MARIA

  No m'extranya, el Sergi Sol fins a la sopa, ja no miro tampoc a la Melero el dilluns amb aquesta persona tan tòxica, i la Cristina Puig, molt crescudeta, ja fa com l'Ullstrell. Ja fa varies setmanes que no el miro.

 7. Jordi

  Quin nivell que te el personal!!

 8. Anna Linares Domenech

  La presentadora mal educada i prepotent els tertulians
  Ja sabem que pensan tots i els convidats amiguets del 155 o de ER, fa temps que no el veig!!!

 9. Magda Foradada Vilaseca

  Una merde de programa i de presentadora,ja fa tems que no el veig

  1. Alfred

   És evident que la caiguda, i seguirà caient TV3, és per l espanyolització i castellanització sistemàtica.. Si volen ser com tele cinco, la gent ja veu L original..
   El més greu? Que el seu president diu que encara han D espanyolitzar se més.. Acabarà prou malament si menysté al seu públic. Fa mesos que ni jo ni el meu entorn veu TV3, l'entorn espanyol no la veia mai però estan perdent tb l'entorn català que la veia, que vagin espanyolitzant TV3 que acabarà a mínims, i malauradament afecta especialment als joves on el seu únic referent serà castellà i espanyol.
   Un ole pel president, l'haurien de contractar a ciudadanos, fa més bona feina ell que el partit polític per descatalanitzar Catalunya

 10. Pere LLoret

  Sap greu, però ni el Faks ni la Cristina Puig conduint-lo, són el què eren ni el que tindrien que ser!

 11. Encarna Serra

  Ja fa temps que no mirem FAQS
  Ni presentadora ni tertulians , millor una sèrie. I cada dia més!

 12. Lydia

  Era d esperar la caiguda de FAQS
  …I més que hauria de caure …presentadora..els tertulians…la castellanització…
  Ja fa temps . Millor una peli qualsevol.

Deixa un comentari