I ARA QUÈ? Infidelitats descobertes a 'Com si fos ahir'

La Cristina i el Bruno a 'Com si fos ahir'

La sèrie de TV3 puja de to amb la relació entre el Quique i la Cristina

Aquest dimarts, la sèrie de TV3, 'Com si fos ahir', el Quique va enxampar "in fraganti" la Cristina i en Bruno. Què passarà a partir d'ara? Mentre el Miquel i la Noe miren de reconciliar-se, la Cristina creu que ha arruïnat tota la seva vida, que ho ha perdut tot. El Bruno, en canvi, sembla que s'ha tret un pes de sobre confessant a la seva parella que s'ha enamorat d'una altra dona. La Cèlia i el Quique, les víctimes de l'engany, estan emocionalment devastats.

Per a la Noe i el Miquel, veure com la parella que fa només uns dies consideraven ideal trontolla tan o més que ho ha fet la seva és xocant. Accidentalment s'han convertit en part implicada de la història, un fet que, com a parella no els ha anat gens malament. Perquè gestionant els problemes dels seus amics sembla que s'han oblidat una mica dels seus. I s'han acostat com feia setmanes que no ho feien.

Al capítol de dijous 6 de maig

En una conversa amb la Noe, la Cèlia s'adona que en Bruno li va confessar el seu embolic amb la Cristina només perquè en Quique els va enxampar al llit i se sent molt humiliada. Serà un dia de disculpes, remordiments i decepcions. L'Eva i la Júlia volen tirar endavant les obres del pis, però en Litus les frena. Diu al seu cap que renuncia a ocupar el lloc de feina de la Sara i, encès per la conversa, l'amenaça d'actuar si no són justos amb ella. S'està equivocant? La Patri busca la companyia de l'Andreu i s'autoconvida a dinar amb ell i la Pili. Però quan la Pili arriba de la feina es troba fatal i l'Andreu s'inventa una excusa perquè la Patri no es quedi. L'excusa no és gens convincent.

ETIQUETES:

Deixa un comentari