Així serà l'especial 'La nit del Polònia' pels 15 anys del programa a TV3

Moment de l'especial amb Toni Soler i Toni Albà a 'Polònia' (TV3)

L'espai recuperarà els personatges més recordats de les 16 temporades en una gala especial presentada per Toni Soler

Aquest dijous 20 de maig, a les 22.05, TV3 celebra "La nit del Polònia", una programació especial per celebrar els 15 anys del "Polònia". La nit començarà amb l'emissió del programa setmanal, amb el repàs de l'actualitat de cada dijous, en el seu format i horaris habitual. A les 22.40, s'estrenarà "La gala de 'Polònia' 15 anys", en què es recuperaran personatges i actors molt coneguts i estimats per l'audiència.

Toni Soler serà l'encarregat de presentar aquesta gala que, per un cúmul de circumstàncies, no es desenvolupa tal com estava prevista i s'acabarà convertint en un embogit "Pel davant i pel darrere" protagonitzat per alguns dels personatges més recordats i estimats d'aquest 15 anys.

Els personatges que reapareixen per una nit

Pel programa especial hi tornaran per un dia: Ángel Acebes (Bruno Oro), José Montilla (Sergi Mas), Joan Saura (Cesc Casanovas), Josep-Lluís Carod-Rovira (Toni Albà), Artur Mas (Bruno Oro), Mariano Rajoy (Queco Novell), Esperanza Aguirre (Mireia Portas), Joaquim Nadal (Cesc Casanovas), Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets), Josep Antoni Duran i Lleida (Xavier Serrano), Francisco Franco (Manel Lucas), el rei emèrit (Toni Albà), la infanta Elena (Judit Martín), Ferran Adrià (Cesc Casanovas), el Mindundi (Roger de Gràcia), Teresa Forcades (Mireia Portas) o Quim Monzó (Pep Plaza).

Aquest especial comptarà també amb la col·laboració especial de Carlos Latre, que també s'ha volgut sumar a aquesta celebració dels 15 anys amb un dels seus personatges més entranyables."

Una audiència fidel

L'actual temporada (16a), amb 32 capítols emesos, acumula una mitjana global de 537.000 espectadors i una quota del 20,7%. El capítol més vist és el del dia 31 de desembre que coincideix amb l'emissió de Cap d'Any. La temporada més fluixa va ser la 12a amb una mitjana del 16% i la més alta, la 2a, amb un 25,8%.

Els presidents del pugen "Al cotxe!"

A les 23.20, Queco Novell, Sergi Mas, Ivan Labanda i David Marcé pujaran al programa "Al cotxe!" per compartir una conversa en profunditat amb Eloi Vila. Aquesta setmana, els convidats són els intèrprets que s'han posat a la pell dels cinc últims presidents de la Generalitat. Els actors explicaran com han viscut ser l'alter ego dels cinc últims presidents de la Generalitat: Pasqual Maragall, José Montilla, Artur Mas, Carles Puigdemont i Quim Torra. Durant el trajecte amb Eloi Vila, explicaran el procés de creació de cada personatge, la seva relació amb els presidents que imitaven i els moments més divertits i intensos que han viscut en aquests 15 anys.

ETIQUETES:

Deixa un comentari