CONNEXIÓ EN DIRECTE Així serà la nit del darrer episodi de la dosucsèrie de Rocío Carrasco

Antonio David Flores al darrer episodi de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' (Tele 5)

Telecinco anuncia que el dimecres 2 de juny la filla de la Jurado serà entrevistada en directe al plató

Rocío Carrasco no vol deixar escapar cap oportunitat per explicar la seva tortuosa vida. Per això, aquest dimecres tornarà a intervenir en una connexió en directe amb el plató del programa. La filla de Rocío Jurado, retorna al 'Punto de partida', títol de l'últim episodi de la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' i, al seu torn, d'un altre dels temes més recordats del repertori musical de la seva mare que simbolitza a la perfecció l'evolució del relat. Rocío s'endinsarà en els anys més recents per a aprofundir sobre com alguns esdeveniments en forma de participació en realities, altres programes i altres mitjans de comunicació per part del seu exmarit i la seva filla van influir en el seu estat psicològic de salut.

I tot i que aquest dimecres s'emet el darrer episodi, el programa 'Sálvame, ha anunciat que el dimecres 2 de juny, Rocío Carrasco tornarà a plató per ser entrevistada en directe per Jorge Javier i Carlota Corredera.

El 12è episodi s'emetrà aquest dimecres 26 de maig amb Carlota Corredera al capdavant a partir de les 22h. El relat de Carrasco en aquest últim episodi arrencarà a l'agost de 2019, quan es produeix un fet clau que canvia per complet el rumb de la seva vida i continuarà amb la descripció de fets que s'han produit fins el mes de juliol passat de 2020. Al llarg de la nit, Rocío tornarà a intervenir en directe a través d'una connexió amb el plató del programa.

L'episodi, es dividirà en dues parts, i serà analitzat per Ana Bernal-Triviño, Paloma García Pelayo, Marc Giró, Sonia Cervantes i Alba Carrillo.

ETIQUETES:

Deixa un comentari