RELATS ENFRONTATS Rocío Flores a la seva mare: "Que digui el que vulgui"

Rocío Flores a "El Programa de Ana Rosa"

La filla de Rocío Carrasco revela que "no té por" i que "se sent alliberada" a poques hores de que la seva mare parli en directe a Tele 5

Rocío Flores no abandona els platós de Tele 5. Aquest dimarts a la nit la vam poder veure al debat de 'Supervivientes, on participa com a defensora de l'actual dona del seu pare, Antonio David Flores. Aquest matí, Flores ha tornat a aparèixer davant de les càmeres a 'El Programa de Ana Rosa': "Olga no està manipulant a Antonio Canales", ha reiterat la filla de Carrasco, davant les paraules del ballarí.

"Jo no he parlat amb Olga res en absolut d'Antonio Canales, no tinc constància ni de que es coneguin", ha explicat Flores. Ana Rosa ha ha volgut preguntar a la noia com estava amb motiu de l'entrevista d'aquest dimecres. "Estic", ha respost Flores.

Ana Rosa i Joaquín Prat han intentant treure algun titular a la filla de Rocío Carrasco a poques hores de que la seva mare s'assegui en directe al plató de Tele 5. Així ha anat la conversa:

Ana Rosa: "Com et sents?"

Rocío Flores: "No tinc por de res, cadascú és lliure d'explicar el que vulgui".

El programa de Quintana, ha recordat la revelació que va fer Rocío Flores aquest dimarts a la nit, al debat de 'Supervivientes'. "Vull afegir una cosa al que vaig dir el divendres: el mateix que vaig dir a 'El programa de Ana Rosa', ho he expressat amb el meu pare de forma privada, quan ho he cregut necessari i quan he vist que alguna cosa no em semblava bé, he tingut total llibertat per asseure'm amb ell i explicar-li", va dir Flores.

La noia ha volgut aclarir que ha parlat amb el seu pare quan ho ha cregut oportú: "M'he assegut amb ell i li he dit les coses que no m'han agradat. Per mi era important dir-ho perquè la gent no pogués dir: com és que al seu pare no li diu res?"

Ana Rosa: "Com estàs?"

Flores: "Doncs estic més tranquila, perquè ja he dit tot el que havia de dir, m'he alliberat".

Prat: "La teva mare pot dir que les trucades a les que et vas referir l'altre dia no s'han produït?"

Flores: "Que ella digui el que vulgui"

Ana Rosa: "Ha pogut canviar de telèfon!"

Flores: "No!"

Ana Rosa: "Has tingut algun contacte?"

Flores: "No!"

ETIQUETES:

Deixa un comentari