Rocío Carrasco sobre Antonio David: "La meva mare el temia com al dimoni"

Rocío Carrasco (Tele5)

La filla de Rocío Jurado revela com la seva mare va morir amb la pena de pensar que hauria de pagar mil milions de pessetes per la demanda que havia presentat el seu exmarit

Dos nous episodis i noves revelacions. Aquest diumenge, Telecinco va tornar a emetre 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' i els espectadors catalans s'hi van tornar a enganxar. Un 26,4% de quota (25,3% a Espanya) van seguir les explicacions de Rocío Carrasco sobre la seva vida i la relació amb Antonio David Flores. Entre altres, Carrasco va destapar amb tot un seguit de proves i documents, la mala relació que tenien la seva mare, Rocío Jurado i Antonio David, res a veure amb el que Flores havia dit fins ara.

Rocío va explicar que mentre tramitaven el divorci amb Antonio David, va decidir anar a viure a una nova llar amb els seus fills. Carrasco també va revelar que la seva mare, aquell mateix dia li va escriure una carta a Flores, via notarial, "perquè ell no recollia el correu, no en volia saber res". A la nota, Jurado va ser clara: "reitero la meva petició que abandonis el meu domicili particular". Malgrat tot, Antonio David no va abandonar el domicili i segons Carrasco, va generar una convivència "horrorosa i tremenda".

Segons Rocío, Antonio David arribava moltes nits de matinada i feia que Jurado li hagués d'obrir la porta o obligava al servei a preparar-li el sopar a les 2 de la nit. Segons Carrasco, Flores "jugava a que, fes el que fes, ella (Rocío Jurado), no faria res públic". "Ell sabia que ella el temia, que no tenia la valentia de dir-li: 'porta, la teva dona i els teus fills se n'han anat. Això és casa meva i aquí no hi has d'estar", va relatar Carrasco.

"La meva mare no l'adorava, la meva mare el temia com al dimoni. La meva mare no volia un escàndol i no era capaç d'agafar-lo i posar-li les maletes al carrer, escolta que tu aquí no has de viure". "La meva mare sabia del que era capaç i la meva mare va viure tota la seva vida, que aquest senyor va estar en la meva, acollonada i cagada", va sentenciar Rocío.

Apareix Rodríguez Menéndez

L'advocat José Emilio Rodríguez Menéndez s'afegeix a la vida de Rocío Carrasco com a advocat i amic d'Antonio David Flores. La filla de Rocío Jurado va assegurar que amb ell, va arribar a sentir veritable pànic per la presència de Menéndez en la seva guerra judicial amb el pare dels seus fills.

"De la por vaig passar al terror. Ell era algú que tenia atemorides a moltes persones amb xantatges i vídeos personals, era una persona que demostrava no tenir cap mena d'escrúpols (…) Jo vaig començar a rebre trucades molt estranyes, una de Nuria Bermúdez dient-me que volia quedar amb mi per a donar-me alguna cosa que m'aniria molt bé de cara a la separació (…) Vaig començar a viure amb por, jo mirava el cotxe cada matí abans d'entrar-hi, no sabíem el que ens podia passar", va explicar Carrasco

Un dels moments en que Rocío va explicitar amb més intensitat el seu malestar, va ser l'episodi en què la seva mare, Rocío Jurado va ser entrevistada a l'Argentina. Jurado va fer unes declaracions polèmiques en que pensava que no l'estaven gravant i eren a publicitat. Però no va ser així i Jurado va aparèixer dient que Flores "va ser un home que sempre la va atacar moltíssim, li va fer la vida molt horrorosa, i li ho continua fent. A més de maltractaments".

"Aquestes declaracions arriben a Espanya i es forma la revolució", va explicar Carrasco, que va recordar la demanda de mil milions de pessetes que Flores, va interposar a través de l'advocat Rodríguez Menéndez. "Aquesta que diu ell ara que ho volia, que ho adorava, es va morir pensant que havia de pagar-li mil milions de pessetes, perquè la sentència del Suprem va sortir una vegada que va morir la meva mare", va lamentar Rocío.

"La meva mare es va morir amb aquesta pena, aquesta por i aquesta espasa de Dàmocles clavada a l'esquena", va afegir Carrasco. "El temia com al dimoni i es va morir pensant que li hauria de pagar mil milions de pessetes per haver defensat a la seva filla i haver dit una veritat com un temple: que em maltractava, que em volia treure als meus fills i que era nefast. I es va quedar curta", va dir Rocío, amb un to molt contundent.

Els propers episodis, el dimecres

L'arribada de 'Supervivientes' aquest dijous 8 d'abril, provocarà que Telecinco reorganitzi el seu 'prime time' i per això la docusèrie ara s'emetrà els dimecres. El diumenge, com és habitual, està previst que s'emeti el debat del reality de supervivència. Aquest diumenge, ja vam poder veure un avançament de 2 minuts de l'episodi 6, que torna a posar els pèls de punta.

ETIQUETES:

Deixa un comentari