RELAT COLPIDOR Rocío Carrasco: "El meu fill es va trencar el braç i Antonio David no el va portar a l'hospital"

Rocío Carrasco

La filla de Rocío Jurado continua revelant fets colpidors de la seva vida amb Antonio David

Tele 5 continua descobrint la vida de Rocío Carrasco. Aquest dimecres, la cadena va emetre l'episodi 6 de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. La presentadora de l'espai, Carlota Corredera va avisar: "Aquesta nit marca un punt d'inflexió en la història que portem explicant quatre setmanes". També un dels col·laboradors, el periodista Marc Giró, va expressar el que molts pensaven en un principi: "Primer em pensava que això seria fum, a les dos setmanes vaig pensar que no seria per tant, però haig de fer autocrítica i reconèixer que hi haurà un abans i un després amb el documental".

La relació amb el seu pare, Pedro Carrasco

"El meu pare no coneixia a Fidel i per desgràcia no va tenir temps de conèixer-lo"

"Fidel em va dir que jo havia de parlar amb el meu pare i que sino ell marxaria de casa"

"El vaig trucar i la conversa va acabar amb el meu pare demanant-me perdó a Fidel i a mi. Tenia por que ell pogués ser del perfil d'Antonio David"

"Per molt que Raquel Mosquera digui, el meu pare mai s'hagués referit a mi com 'aquesta filla de puta no em tornarà a veure. El meu pare no se'n va anar fent esses per haver tingut una conversa amb mi, sino per unes altres circumstàncies que ella sap perfectament. I ella sap per què"

"Aquesta va ser la darrera vegada que vaig veure al meu pare i va ser gràcies a Fidel"

"Amb la mort del meu pare se'n va anar la meva infantesa i un tros de mi"

"Antonio David es presenta al funeral del meu pare. Aquesta persona sempre ha estat darrere de tot el que m'ha passat"

Sobre Raquel Mosquera

"Per a mi, aquesta senyora (Raquel Mosquera) no existeix".

"No es van fer bé les coses, després de la mort del meu pare".

La relació amb els seus fills

"Fidel ha estat una persona que s'ha preocupat, ocupat i que s'ha desviscut amb els meus fills i sempre els ha inculcat que estimin al seu pare"

Antonio David Flores va demanar un informe psicològic tant d'ella com dels nens, amb la finalitat de defensar la seva custòdia, al·legant que Carrasco i Fidel no eren adequats. Els informes però, demostren una bona relació entre mare i filla, mentre que sobre el pare diuen que "es perturba i s'emociona amb facilitat, presenta manifestacions d'impulsivitat davant de situacions d'estrès o una difícil acceptació de la crítica".

"Si tu creixes amb una sola versió dels fets i si el teu pare te la inculca des de molt petit, al final, encara que hagis viscut una situació diferent, t'ho acabes creient"

"En què treballava Antonio David? En humiliar-me? En desqualificar-me? En arruïnar-me la vida?"

"Crec que la pensió l'ha passat quatre o cinc mesos. Des que va sortir la sentència, no ha passat ni un cèntim. Se li van haver d'embargar gairebé 26.000 euros del que cobrava a 'Tómbola' i 'Crónicas Marcianas'."

"(Antonio David) es va agafar a que no anava a passar la pensió a un compte a nom de Fidel, i això és mentida. Era el meu compte. Hi havia dues persones com a titulars, al rebut només hi surt un nom, però pertanyia als dos i és la mateixa que tenim ara".

Rocío amb la seva filla

"Una de les nits Rocío em demana que si pot dormir amb el seu germà a l'habitació. Quan apago el llum la nena em diu: "Mama no, si us plau. És que el papa ens ha dit que quan ens adormim, Fidel i tu ens deixeu sols"

"Jo tenia panic"

El braç trencat i sense anar a urgències

"A mi no em cabia al cap que un bebè pogués tenir un braç trencat des del divendres. I a les 23.30, ens vam anar a l'hospital i, li van fer una radiografia i van veure que tenia el braç trencat per la meitat".

"Vaig posar una denúncia per negligència de custòdia i que retiro posteriorment perquè no volia fer res que anés en contra del pare dels meus fills. Volia que tinguessin una imatge que a la llarga ha jugat en contra meva".

ETIQUETES:

Deixa un comentari