NOU LOOK Jordi Gónzalez reapareix amb un canvi d'imatge abans de començar 'Supervivientes'

Jordi González (Obrim Fil, TVE)

El periodista català, va anar al programa de Xavier Sardà, 'Obrim Fil', amb més cabell i un aspecte molt rejovenit

El periodista Jordi Gónzalez ha tornat davant les càmeres de televisió. Ha estat aquest dijous, al programa de Xavier Sardà 'Obrim Fil', que s'emet a La 1 de TVE. El periodista català, va tornar als estudis de Sant Cugat, on va començar a treballar fa 36 anys a 'La Palmera'. Ho va fer a pocs dies de l'estrena de 'Supervivientes 2021', on el periodista català s'encarregarà dels debats dels diumenges.

Jordi González a 'La Palmera'

'Obrim fil' va tractar l'interès dels mitjans per la vida dels famosos i González va confessar el que ell porta pitjor de la seva intimitat: "Jo el que porto pitjor és la possibilitat que em treguin amb vestit de bany a la platja, això a mi em fa angúnia, perquè estic una mica acomplexat". És potser per això, que el periodista fa anys que té una residència a Miami on escapar-se dels fotògrafs, tot i que la revista 'Que me dices', el va enganxar fa 2 anys en banyador.

González feia temps que no anava a un plató de televisió en català, potser per això va semblar que el seu to de veu havia canviat. Molts espectadors van veure al català força diferent, veu més nasal, com si estigués constipat o amb el nas tapat, més cabell amb tons roses i cara més rejovenida.

Com es pot apreciar a les imatges, el canvi de look és força notori, a la foto de l'esquerra quan González feia mesos enrere els debats de 'GH' i a la dreta, el periodista aquest dijous a TVE.

ETIQUETES:

Deixa un comentari