ESCÀNDOL SEXUAL Mediaset elimina a Carlos de 'La isla de las tentaciones', després de ser detingut per presumpte delicte sexual

Carlos Algora

La productora i la cadena envien un comunicat en que condemnen els fets i anuncien que el concursant deixarà d'aparèixer al programa

Mediaset i la productora 'Cuarzo' han decidit actuar amb contundència i esborrar totes les escenes en les que apareixi Carlos Algora, al reality 'La isla de las tentaciones'. La reacció contundent té a veure amb la detenció del concursant, que ha estat acusat de participar en una agressió sexual en grup a una jove francesa, durant una festa celebrada al municipi madrileny de Colmenarejo.

Els fets que van tenir lloc el passat 13 de febrer, també han estat detinguts dos amics d'Algora a Sevilla. A tots tres se'ls imputa abús sexual, és a dir, no haurien exercit ni violència ni intimidació contra la noia, sinó que s'haurien aprofitat del seu estat gairebé inconscient per forçar-la a tenir relacions sexuals. Fonts properes a la víctima creuen que va poder ser drogada amb burundanga, tot i que serà molt difícil de demostrar perquè el rastre d'aquesta droga desapareix en poques hores del cos.

En el moment de la seva detenció, que es va produir aquest dimarts 16 de març, el concursant es trobava a Las Palmas amb altres participants del programa que emet Telecinco.

El programa també ha anunciat que el concursant deixarà de participar en els debats en directe a plató i que també s'eliminaran les escenes ja emeses on hi aparegui.

COMUNICAT DE MEDIASET I CUARZO

"Davant les informacions aparegudes avui en relació a Carlos Algora, un dels participants de la tercera edició de 'La isla de las tentaciones':

Encara que es troba actualment en emissió, l'enregistrament de la tercera edició de 'La isla de las tentaciones' va finalitzar fa mesos

Els fets investigats que relacionen a Carlos Algora amb la presumpta comissió d'un delicte en el seu àmbit privat, no tenen cap mena de vinculació amb 'La isla de las tentaciones'. Així i tot, i fins que la recerca conclogui, hem decidit eliminar la seva presència en el programa

Manifestem la nostra condemna i tolerància zero davant qualsevol mena d'agressió sexual, situacions que lamentablement encara es produeixen en la nostra societat".

ETIQUETES:

Deixa un comentari