You are currently viewing <span>GEST INESPERAT</span> Marta Torné s'estrena al 'Zapeando' amb una incòmode rebuda
Miki Nadal i Marta Torné (Zapeando)

GEST INESPERAT Marta Torné s'estrena al 'Zapeando' amb una incòmode rebuda

L'actriu protagonitza un gest que provoca una sonada cleca per part dels seus companys

La periodista i actriu Marta Torné, que recentment hem pogut veure al 'Persona Infiltrada' de TV3, es va estrenar aquest dimarts, com a col·laboradora de 'Zapeando' a La Sexta. "Avui tenim una nova incorporació, està amb nosaltres Marta Torné!" amb questa exclamació va rebrer Dani Mateo, presentador del programa, la incorporació de l'actriu catalana. El que va començar com una benvinguda entre bromes, va acabar en un una cleca a la catalana pel que va fer només arribar amb un dels seus companys. Què va passar?

"Quines ganes tenia de compartir el plató amb vosaltres després de compartir tants bars", va bromejar Marta Torné, que va saludar a Miki Nadal amb un gest d'aproximació que va provocar els somriures de la resta de col·laboradors.

"Miki! Què passa tiu?", va dir Torné mentre s'acostava a Nadal per acabar-li donant un cop amistós al braç. El col·laborador va reaccionar amb una sonada cleca: "Aquí estem, guardant les distàncies", en relació a le mesures de distància social per la covid-19.

El presentador del programa no va poder evitar reaccionar: "La primera al front!", fent referència a la resposta de Miki Nadal. Mentre els col·laboradors seguien entre riures, Lorena Castell va voler relaxar l'ambient, assegurant que s'havien fet la prova abans d'entrar: "També és veritat que hem de dir que tenim el nas rebentat de les PCR". "Avui ha estat la pitjor PCR de la meva vida", va respondre Torné.

El programa va continuar i Torné va voler tornar-s'hi. Va ser quan el programa va mostrar una notícia d'una nena que aniria a la universitat amb dotze anys per a poder treballar a la NASA. El presentador va aprofitar per preguntar: "Vosaltres, recordeu què volíeu ser a aquesta edat?" "Jo volia ser Miki Nadal perquè veia 'El Informal' i, llavors, sempre volia ser com tu", va respondre Torné mentre els col·laboradors van exclamar: "Punyalada!".

El nou fitxatge no va tenir la sort esperada, Zapeando va aconseguir només 85.000 espectadors i un 6% de quota de pantalla.

Deixa un comentari