NOU CAS L'assassí de la flor de Montgat que va escriure "Hitler tenía razón" a 'Crims'

Crims (TV3)

El programa de TV3 descobreix qui va escriure el missatge al pis de l'home que va ser trobat mort amb una flor a l'orella

Aquest dilluns torna el programa d'èxit de Carles Porta a les 22.05, a TV3, un nou capítol de la segona temporada de 'Crims'. Es tracta de l'assassinat de Viterbo, l'home que té cura d'un avi i que és trobat mort estès a terra, completament nu. Té el cos ple de ganivetades, una flor a l'orella i a les parets de l'habitació hi ha unes pintades escrites amb sang de la víctima que diuen "Hitler tenia razón". Gairebé 20 anys després, i amb el cas a punt de prescriure, podran saber qui va ser l'assassí d'en Viterbo?

El cas de 'La flor'

El 8 de març de l'any 2000, en Josep, un home de 80 anys, torna a casa seva a Montgat després d'haver passat la jornada en un centre per a gent gran. Com cada dia, truca a la porta esperant que l'obri l'home que el cuida i que viu amb ell. Però no respon ningú. Finalment, truquen a la policia de Montgat perquè obri la porta i el que troben dins de casa és un escenari més propi d'un malson. Viterbo, l'home que té cura de l'avi, està mort estès a terra, completament nu. Té el cos ple de ganivetades, una flor a l'orella i a les parets de l'habitació hi ha unes pintades escrites amb sang de la víctima que diuen "Hitler tenia razón".

La Guàrdia Civil començarà una investigació plena d'ombres que els durà a un carreró sense sortida. No se sabrà què va passar aquella tarda al pis de Montgat fins que, molts anys més tard, una jutgessa d'instrucció de Badalona reobre el cas i el trasllada a Mossos d'Esquadra. Gairebé 20 anys després, i amb el cas a punt de prescriure, podran saber qui va ser l'assassí d'en Viterbo?

ETIQUETES:

Deixa un comentari