La reina Elisabet II respon a les acusacions d'Enric i Meghan Markle a la CBS

Reina Elisabet II

El Palau de Buckingham trenca el seu silenci davant les explosives afirmacions dels Ducs de Sussex amb Oprah Winfrey

No han passat ni 48 hores de la polèmica entrevista del príncep Enric i la seva dona, Meghan Markle, a la cadena nord-americana CBS amb Oprah Winfrey, i la reina Elisabet II ja ha contestat. Ha estat aquest dimarts a la tarda, quan el Palau de Buckingham Palace ha emès el següent comunicat.

"Tota la família està entristida en conèixer tot l'abast de com de desafiants han estat els últims anys per a Harry i Meghan. Les qüestions tractades, especialment la racial, són preocupants. Tot i que alguns records poden variar, ens els prenen molt en serio i la família se n'ocuparà d'ells en privat. Harry, Meghan i Archie sempre seran membres molt estimats de la família".

La missiva és un gest poc habitual de la família reial que conserva el suport de la població. Segons un sondeig de YouGov, el 47% dels britànics considera que l'entrevista va ser inapropiada i només un 29% expressa la seva simpatia per al príncep Enric i Meghan.

Comunicat del Palau de Buckingham

Una èxit d'audiència

Fins a 17,1 milions de persones van veure l'entrevista als Ducs de Sussex a la CBS, una xifra només superada per la 'Super Bowl' i els la gala dels Òscars. Al Regne Unit el programa es va emetre aquest dilluns i va ser l'espai més vist de l'any amb 11,3 milions.

ETIQUETES:

Deixa un comentari