CAMÍ A HONDURES Els concursants (confirmats) de 'Supervivientes 2021'

'Supervivientes 2021'

El concurs començarà la seva aventura a Hondures el proper dijous 8 d'abril i tornarà a estar presentada per Jorge Javier Vázquez, Lara Álvarez, Jordi González i Carlos Sobera.

El reality de més èxit de Mediaset ja es troba a punt de volar cap a Hondures i ja coneixem els noms dels nous concursants que participaran de l'aventura. Són molts els famosos que voldrien saltar des de l'helicòpter i posar-se a prova a Hondures, però només uns pocs formen part del llistat oficial de concursants de 'Supervivientes 2021'.

El programa de la productora Bulldog TV, tornarà a tenir com a presentadors a Jorge Javier Vázquez i Lara Álvarez, que conduiran les gales principals i Carlos Sobera i Jordi González s'encarregaran de presentar els debats.

LLISTA DE CONCURSANTS CONFIRMATS

  1. ANTONIO CANALES

El ballador Antonio Canales (Sevilla, 1961) ha estat un dels grans referents de la dansa i el flamenc: va guanyar nombrosos premis entre els 80 i els 90, tenia la seva pròpia companyia i era conegut a tot el món. Ha estat en el centre de la polèmica pels seus problemes amb la droga que el van deixar enfonsat i perdent a la seva dona i l'amor pel seu treball. L'any 2011 va viure un altre episodi sonat: va ser gravat en una platja nudista de Sitges fent-li sexe oral a la seva parella. En aquell moment ningú sabia que era bisexual i la seva família es va assabentar en veure les imatges per televisió. El responsable de filtrar les imatges va ser la seva pròpia parella, a canvi de 14.000 euros.

2. SYLVIA PANTOJA

Va néixer a Sevilla el 1969, és cantant i pertany a una família d'artistes. El seu cognom no enganya: pertany al clan Pantoja. Tot i que de jove va passar molt de temps a Cantora amb la seva cosina Isabel, la seva relació es va torçar. Pel que sembla, la 'cantaora' va decidir marxar com a corista del seu cosí Chiquetete malgrat les objeccions de la seva cosina. El punt àlgid de les seves desavinences van arribar quan va participar al programa 'Cantora, la herencia enveneneda' per explicar la gelosia d'Isabel Pantoja per la relació que tenia amb Paquirri quan era adolescent i com va intentar obstaculitzar la seva carrera musical.

3. ALEXIA RIVAS

Es va donar a conèixer com a reportera de 'Socialité', però fa un any es va convertir en protagonista del gran serial del confinament: el 'Merlos Place'. La seva aparició en bikini per darrere d'Alfonso Merlos mentre aquest feia una connexió en directe, va destapar la infidelitat de l'advocat, que en aquell moment era parella de Marta López. Rivas va decidir allunyar-se durant un temps de les càmeres i va apostar per fer-se 'influencer', fins que 'Supervivientes' l'ha trucada.

4. TOM BRUSSE

Tom Brusse (Marràqueix, 1992) va viure amb només 18 anys, un duríssim episodi que marcaria la seva vida, la defunció de la seva mare. Va saltar a la fama per participar com a pretendent de Melyssa a 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. La seva relació va durar vuit mesos i es va acabar a 'La Isla de las Tentaciones 2', on va conèixer a la catalana Sandra Pica, amb qui va participar al reality 'La Casa Fuerte'. La seva relació ara es troba penjant d'un fil… fins al punt que Tom ha arribat a dir que estan "fatal" i a punt de trencar.

5. OLGA MORENO

Coneguda per ser la dona d'Antonio David Flores des de fa 20 anys. La sevillana sempre ha fet costat al seu marit en les seves causes judicials amb Rocío Carrasco i fins i tot també ella, ha rebut demandes (l'última, per revelació de secrets). En els últims mesos, el matrimoni d'Olga i Antonio David ha passat per uns moments difícils a causa dels rumors d'infidelitat del col·laborador. Malgrat tot, avui dia continuen junts.

6. CARLOS ALBA

Carlos Alba és conegut per haver participat al programa 'Masterchef' de TVE, on es va quedar a les portes de la final. Durant el concurs va generar força polèmica i l'audiència el va acusar ser "mal company" amb la resta de participants. De nacionalitat espanyola i italiana, Carlos aprofita les seves arrels per a donar-li un toc molt personal als seus plats. Té un canal de Youtube on, juntament amb el seu germà bessó, Victorio ensenya com cuinar deliciosos plats d'origen italià

7. MARTA LÓPEZ

Marta López (Zamora, 1974) és col·laboradora de 'Sálvame' i de 'Ya es mediodía' a Tele 5. Experta en realities, va donar-se a conèixer per entrar a la casa de 'Gran hermano 2' tot i ser la primera expulsada. La seva forta personalitat la va convertir en una habitual de la cadena i va participar en programes com 'Crónicas marcianas'. Però sens dubte, la seva fama va arribar al punt àlgid amb la polèmica relació amb Alfonso Merlos, quan, en ple confinament, ell va ser enxampat sent-li infidel amb la periodista Alexia Rivas, amb qui ara es trobarà al concurs.

8. LARA SAJÉN

Artista argentina nascuda el 1977, ha participat en diversos realities, el darrer 'Maestros de la costura'. Ha treballat pràcticament en tots els camps del món de l'espectacle: Durant una dècada, va acompanyar a 'Fangoria' en multitud de gires, on es va convertir en una de les ballarines estrella del grup liderat per Alaska. També ha llançat la seva pròpia col·lecció de moda, té diversos temes musicals, amb 'Escandalosa' al capdavant i va ser una de les assessores de l'amor a 'MyHyV'.

9.MELYSSA PINTO

Aquesta dissenyadora de Santa Cristina d'Aro, es va estrenar a la televisió a 'MyHyV', on va començar com pretendenta d'Alberto Santana. Després va ser tronista i es va decantar pel francès Tom Brusse. Els dos van començar una història d'amor que es va acabar a la segona edició de 'La isla de las tentaciones', quan el noi li va ser infidel amb Sandra Pica.

10. OMAR SÁNCHEZ

Coneixem a Omar Sánchez (Gran Canària) per ser el nòvio d'Anabel Pantoja. L'ex-col·laboradora de 'Sálvame', sempre ha fet gala del seu amor a través de les seves xarxes socials, on acostuma a penjar fotos i missatges per al seu 'Negro' (com l'anomena ella). Anabel i Omar van començar a sortir al febrer de 2018, a partir d'un viatge a Gran Canària on acompanyava a la seva tia, que feia un concert a Las Palmas. Van coincidir en una discoteca i Omar va decidir escriure-li un missatge. Des de finals del 2019, ella va deixar Sevilla, on vivia, per anar anar a Gran Canària.

11. LOLA

Nascuda a Lleó i fa 24 anys, va saltar a la fama per participar a 'MyHyV', on es va enamorar de Diego. Més tard, la parella va anar a 'La isla de las tentaciones 3', per posar a prova la seva gelosia i la noia va acabar amb un dels solters, Carlos. A més, va protagonitzar diverses picabaralles amb algunes de les seves companyes pels seus alts i baixos emocionals. Ara, aquesta auxiliar de veterinària haurà de tornar a separar-se del seu estimat gos Horus.

12. VALERIA MARINI

És una actriu, ballarina, presentadora i dissenyadora nascuda a Roma el 1967. A Itàlia ha participat en diversos realities: va quedar tercera a 'Grande Fratello VIP', va participar a 'L'isola dei famosi' i va caure en la temptació a 'La isla de las tentaciones VIP' amb un altre expert en realities, l'extronista Iván González.

13. AGUSTÍN BRAVO

Presentador de ràdio i televisió que va tenir el seu moment gloriós als anys 90, quan Tele 5 el va fitxar per presentar el famós 'Telecupón' al costat de Carmen Sevilla. Aquest periodista de Càceres, també ha presentat programes d'èxit a les televisions autonòmiques com 'Bravo por la tarde', de Canal Sur i 'En buena hora' a Castella i Lleó.

14. ALEJANDRO ALBALÁ

Alejandro Albalá (Santander, 1994) va saltar a la fama per la seva relació amb Isa Pantoja. La relació va estar plena d'alts i baixos fins que van trencar peres al 2018. La seva mare, Paz Guerra, ja va avisar que no veia amb bons ulls la relació: "Quan està amb ella el seu món desapareix, viu només per a ella". Albalá no és nou a televisió, va participar a 'GH Duo', al costat de Sofia Suescun, una altra ex que també va anar a 'Supervivientes'.

15. PALITO DOMINGUÍN

Palito Dominguín (Badajoz, 1996) en realitat es diu Lucía, com la seva mare. Però des de petita tothom la coneix així per la seva afició a recollir pals del camp, on vivia. Pertany a una de les famílies d'artistes més famosa: germana de la desapareguda Bimba Bosé i filla de Lucía Dominguín i del seu segon marit, Carlos Tristancho. També és neboda de Miguel Bosé i néta de Lucía Bosé. Es defineix com a "artista" i va debutar com a model al setembre de 2016.

16. GIANMARCO ONESTINI

Aquest italià (Bolonya, 1996) és un enamorat de l'esport i ha treballat com a col·laborador de televisió i model. Expert en en realities: va saltar a la fama per la seva relació amb Adara Molinero a 'GH VIP 7'. També va guanyar 'El tiempo del descuento' i va viure diverses setmanes al pis de 'Solo'. La seva història amb Adara va generar molta polèmica, i és que la noia tenia parella. La cosa no va arribar a bon port i Adara finalment va acabar amb un altre concursant de 'GH 17', Rodri Fuertes, el seu actual nòvio.

ETIQUETES:

Deixa un comentari