Disney estrenarà 'Raya i l'últim drac' en català a Disney+

Raya i l’últim drac

La pel·lícula es podrà veure als cinemes i a la plataforma, però tindrà un cost addicional

Per AMIC 

El dia 5 de març Disney estrenarà Raya i l'últim drac en català simultàniament en sales de cinema i a la plataforma Disney, a través de l'Accés Premium amb cost addicional. 

Raya i l'últim drac s'ha doblat amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística, i serà la segona pel·lícula de la distribuïdora Disney que s'estrena en català a la plataforma, després de Soul. 

Raya i l'últim drac, de Walt Disney Animation Studios, viatja al món fantàstic de Kumandra, on els humans i el dracs van conviure durant molt de temps en harmonia fins que va aparèixer el mal i els dracs es van sacrificar per salvar la humanitat. Ara, han passat 500 anys i han tornat les forces del mal. Raya, una guerrera solitària, ha de trobar el llegendari últim drac.

A partir del dia 5 de març a la plataforma Disney +, hi haurà quatre pel·lícules en català: Raya i l'últim drac, Soul, Espies Disfressats i Frozen 2. Disney preveu oferir progressivament l'opció del català en els títols que disposen d'aquesta versió. 

Tràiler

ETIQUETES:

Deixa un comentari