Merlí. Sapere Aude estrenarà la seva segona temporada el 2 d'abril

Imatge de la segona temporada de Merlí. Sapere Aude

Un Pol enamorat d'un home de més edat que ell i les dificultats de la vida adulta, protagonitzaran les noves trames

L'esperada segona temporada de 'Merlí. Sapere Aude', ja té data d'estrena. El proper 2 d'abril s'estrenaran els dos primers episodis de l'exitós 'spin off' protagonitzat per Carlos Cuevas (Pol Rubio) i María Pujalte (Bolaño). Cada divendres, es podrà veure un nou capítol a Movistar+, fins arribar als episodis 7 i 8 el divendres 7 de maig.

Al tràiler fet públic aquest divendres, podem veure com el personatge del Pol Rubio s'enamora de l'Axel (Jordi Coll), el nou encarregat de les obres a la Universitat. El creador de la sèrie, Héctor Lozano es recolza en les grans preguntes de la filosofia com el lloc de l'ésser humà en la immensitat de l'univers, l'atzar i el destí, la paradoxa entre la veritat i la mentida o l'ètica per a desenvolupar l'evolució personal de Pol Rubio i els seus amics; i que significarà un pas crucial cap a la maduresa.

Merlí. Sapere Aude torna a estar dirigida per Menna Fité, que compatarà amb 8 capítols protagonitzats per Carlos Cuevas, en el paper de Pol Rubio, i per María Pujalte, com la professora Bolaño. Els actors Pere Vallribera (Biel), Claudia Vega (Oti), Pablo Capuz (Rai), Boris Ruiz (Alfonso Rubio), Eva Martín (Silvia Montoliu) i Carmen Conesa (Vicky) completen el repartiment principal. S'incorporen com a nous fitxatges de la temporada l'actor nominat al Goya, Eusebio Poncela com a Dino, l'amo del bar Satanassa; i Jordi Coll (El secreto de Puente Viejo), interpretant a l'Axel, un atractiu fuster.

TRÀILER

ETIQUETES:

Deixa un comentari