You are currently viewing Encoratjen a un reporter de TV3 a que deixi la cadena perquè "està en mans dels artistes aquests"
Isma Juárez i Martínez-Almeida a l''APM?'

Encoratjen a un reporter de TV3 a que deixi la cadena perquè "està en mans dels artistes aquests"

Isma Juarez es troba amb l'alcalde de Madrid i capta l'acudit "de cunyat" que fa a dos operaris del Parc del 'Retiro'

El programa de zàping de TV3 'Alguna Pregunta Més?', ha aconseguit parlar amb l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almedia i diversos votants del PP per preguntar-los com veuen el canvi de seu del partit del carrer Gènova. Ha estat en la secció del reporter Isma Juárez que fa reportatges des de la capital espanyola.

Un dels ciutadans amb qui ha topat Juárez li ha preguntat per a quin mitjà treballava i en veure que era de TV3, li ha etzibat que "està en mans dels artistes aquests que…" (en referència a Pablo Hasel). L'home l'ha encoratjat a deixar la cadena i anar-se'n a un altre mitjà "perquè tu vals molt".

Un dels moments més surrealistes ha estat quan el reporter ha anat a buscar a l'alcalde de Madrid que estava al Parc del "Retiro" i ha captat la conversa entre Almedia i dos operaris que hi estaven treballant. "Teniu bona oficina". "Un acudit una mica de cunyat", ha dit el periodista de TV3 en to d'humor.

L'alcalde i periodista han seguit la conversa amb un intercanvi de dards. "Fa molt temps que no ens vèiem, em trobava a faltar?", ha preguntat Juárez. "No", li ha respost Almeida. Després el de l"APM? li ha entregat un tarjetó d'una empresa anomenada "mudances Mariano" (en referència a l'expresident Mariano Rajoy i el canvi de seu). El periodista també ha tret una caixa que ha dit " és per a posar la salut del PP de Catalunya dins", broma a la que Almedia ha respot dient que "La salut de Catalunya està bastant més pitjor que la del PP de Catalunya".

Secció completa a partir del minut 22

Deixa un comentari