Els millors moments de la nit electoral a TV3

La cadena va estrenar un nou grafisme amb el Parlament virtual més real creat mai

L'ús de la realitat augmentada va permetre a TV3, tornar a demostrar que no té rival a les nits electorals. El nou grafisme amb la recreació al plató de TV3, del Parlament virtual més real mai creat, va enganxar a l'audiència. Raquel Sans i Xavi Coral van explicar la nova composició de la cambra catalana, els possibles pactes i tots els resultats, municipi per municipi.

La banda sonora escollida va ser 'Storm Force Epic', que va donar una espectacularitat a tot el programa. Més de 35 punts de directe, dos platós en funcionament i més de 220 persones van fer possible la realització de l'especial.

Així va arrencar l'especial

I així es va acabar des del Parlament virtual més real fet mai fins ara

ETIQUETES:

Deixa un comentari