Així és l'espectacular plató del nou programa de Basté i Terribas

Plató de Nexes

'Nexes' s'emetrà des d'un plató de 2.500m2 a la Fira de Barcelona amb un espai central que forma un rusc

Aquest dimecres s'ha presentat als mitjans "Nexes", el nou programa que cada dimecres presentaran a TV3, Jordi Basté i Mònica Terribas. Serà un "talk show" de 90 minuts, que se centrarà en un tema d'interès
social a través de les històries i les experiències viscudes per
100 persones. Per poder participar hi haurà les màximes mesures de seguretat contra la Covid i es farà un test d'antígens a tots els participants que seran lliures de dur la mascareta.

Roda de premsa de presentació de 'Nexes'

En la roda de premsa, Mònica Terribas ha aclarit que "No serà un debat, sinó un programa sobre la vida". Els dos presentadors seran el nexe d'unió entre els voluntaris que vulguin explicar els seus pensaments. "Només serem un apunt de pàgina", ha explicat Basté.

El programa es farà des d'un immens plató d'uns 2.500 metres quadrats, situat a Fira de Barcelona, amb espais que s'adaptaran als diferents formats de conversa i votacions. La llum i les projeccions seran elements essencials en la creació dels espais.


El plató anirà reaccionant a tot el que passa durant el programa, amb la llum, amb els recursos visuals projectats i amb veus en off, fotografies, documents, efectes de so i visuals. Una gran pantalla donarà informació, context i ambientació a cada programa i hi haurà votacions entre les 100 persones participants sobre un rusc que conforma el plató.

ETIQUETES:

Deixa un comentari