'Maestros de la costura' reobre els seus tallers amb un homenatge a la moda catalana

Comença la quarta temporada de 'Maestros de la costura', i ho fa visitant Barcelona. Raquel Sánchez Silva, Lorenzo Caprile, María Escoté i Alejandro Palomo donaran la benvinguda als aprenents amb el plató convertit en un petit Moulin Rouge. En el primer repte de l'edició, que comença el dilluns 25 de gener a les 22 hores, els aprenents hauran de confeccionar una peça que defineixi el seu estil i parli d'ells mateixos perquè el jurat els vagi coneixent. En aquesta primera edició la model Eugenia Silva visitarà el taller per a conèixer als nous concursants.

En la prova exterior, els aprenents viatjaran al recinte modernista de Sant Pau a Barcelona per a homenatjar la moda catalana. En la primera prova per equips de la temporada, hauran de replicar dues peces que podran triar d'entre diverses signatures amb segell català com Knowtown (el dissenyador del qual és Marc Vidal, exconcursant de la tercera edició), Tot Hom, Yolancris, Lydia Delgado, Manuel Bolaño o Juan Avellaneda. Comptaran amb 180 minuts per a dur-la a terme.

Els aprenents de l'equip que perdin la prova exterior hauran de jugar-se la seva continuïtat en el programa en la prova d'expulsió. En aquest últim repte hauran d'enfrontar-se a la confecció d'una peça amb un material molt fràgil: el paper. Durant aquesta prova, els aprenents rebran la visita de la 'Terremoto de Alcorcón'.

ETIQUETES:

Deixa un comentari