La primera producció d"HBO' en català, entre les estrenes més destacades de la plataforma al febrer

'Vitals' narra els dies més durs de la pandèmia a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell

Febrer arriba a la plataforma 'HBO' plena d'actualitat. El 7 de febrer podrem veure 'Vitals. Una història humana'. Es tracta del primer documental rodat en català de la plataforma, que narra l'impacte de la covid des del punt de vista sanitari. Un impactant, però també esperançador retrat que vol servir per a concienciar i fer memòria a un fet que ens ha canviat com a societat. L'Hospital Parc Taulí de Sabadell i els seus professionals protagonitzen el documental de tres capítols de 50 minuts.

Anne Hathaway y Chiwetel Ejiofor també tracten la covid a 'Confinados', una pel·lícula en la que donen vida a una parella que decideix separar-se just quan es decreta el confinament obligatori. La convivència forçosa sembla un repte, però es revelarà com un fet sorprenent en les seves vides.

L'1 de febrer estrenarà 'The lady and the Dale', la història d'Elizabeth Carmichael, una emprenedora trànsgenere que als anys setanta va revolucionar la indústria de l'automòbil amb la seva nova creació, 'The Dale'.

El 3 de febrer arribarà 'Fake Famous', un experiment social que vol reflectir la bombolla del món dels influencers: tres nois aparentment normals (i amb pocs seguidors a lesxarxes), s'endinsen en el procés de convertir-se en influencers a cop de 'likes', comentaris i segudiors.

ETIQUETES:

Deixa un comentari