You are currently viewing La pregunta de Jorge Javier que posa contra les cordes a Aguado

La pregunta de Jorge Javier que posa contra les cordes a Aguado

Jorge Javier Vázquez, el presentador omnipresent de la graella de Tele 5 i que encara ho serà més, després que la cadena hagi anunciat que emetrà 'Sábado Deluxe' també el diumenge, ha protagonitzat el moment de la tarda.

Durant una entrevista telefònica al vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado, el de Badalona ha volgut aprofitar l'avinentesa per posar contra les cordes al polític de Ciutadans. "La gent sempre em pregunta pel carrer si el que passa aquí és veritat". I ha seguit fent referència a la seva companya de govern i presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, " Vostè que té la sort de tenir-la tant a prop. Díaz- Ayuso és així o ho fa veure?".

Una pregunta que ha provocat el somriure dels col·laboradors i Aguado ha intentat sortir del pas. "És així, és una persona que és com és". Veurem si Ayuso s'ho agafa amb la mateixa filosofia..

Deixa un comentari