'Cesc Escolà', el nou rei del fitness que triomfa a la televisió, confirma la seva sexualitat

El popular entrenador que va saltar a la fama a 'OT 2020', fitxa per a TV3 i s'obre a Tevecat

Simpàtic, guapo i entusiasta, l'influencer de fitness català, Cesc Escolà que va saltar a la fama a l"Acadèmia d'OT 2020' està de moda. Aquest divendres va estrenar col·laboració al 'Tot es mou' de TV3 i a la nit va ser entrevistat al programa 'Nova Normalitat de Miquel Valls a Tevecat.

A TV3 el podrem veure cada 15 dies fent una 'Masterclass' d'exericis per fer a casa i ho farà acompanyat d'un personatge famós diferent en cada ocasió. En la primera sessió li va tocar el rebre al presentador, Lluís Marquina que se'n va sortir com va poder. Sens dubte va ser una alegria veure Escolà amb els seus mitjons roses i el seu somriure, els divendres són per desconnectar i celebrem el nou espai.

Però el monitor va seguir el seu tour per les televisions catalanes i per la nit el vam poder veure amb al programa que fa el reporter d'Ana Rosa Quintana, Miquel Valls a Tevecat, 'Nova Normalitat'. Escolà va ser entrevistat al costat de Carlos Right, també exconsursant d'OT i que va explicar que per poder gestionar la fama, "avui és el primer dia que he anat al psicòleg".

Però qui va obrir-se en canal va ser l'esportista que va parlar de la seva sexualitat. Va ser en resposta al comentari que va fer el presentador, Miquel Valls, "mira quan li vaig dir a la Laura Fa, la setmana passada que venia el Cesc, em va dir "és gai, però bueno és molt guapo". Valls va aclarir que ell no hi estava d'acord i Escolà va confirmar que era hetero: "La gent pensa que sóc gai perquè m'agrada ballar i el color rosa". I va afegir que "mira, tant de bo fos bi saps? i m'agradés tot", però per mala sort només sóc hetero".

Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari